Juliane Banse, soprano
Wolfram Rieger, piano
Konstantin Krimmel, baríton
Lieder de Brahms i Schumann
icon day bDijous 25 d'agost, 20:30 h
ticket
 
 
icon programRepertori
 
Johannes Brahms
 
Ständchen, op. 106/1
An die Nachtigall, op. 46/4
Sapphische Ode, op. 94/4
Auf dem Kirchhofe, op. 105/4
 
Vier ernste Gesänge, op. 121
 
Robert Schumann
 
Frauenliebe und -leben, op. 42
 
Duets
Ich bin dein Baum, op. 101/3
So wahr die Sonne scheinet, op. 37/12
Liebesgram, op. 74/3
An den Abendstern, op.103/4
An die Nachtigall, op. 103/3
Familiengemälde, op. 34/4
 
Juliane Banse
Juliane Banse
Juliane Banse

El seu debut a l'escenari als vint anys cantant Pamina a la producció de Harry Kupfer de Die Zauberflöte a la Komische Oper de Berlín i l'estrena, deu anys més tard, de l'òpera Schneewittchen de Heinz Holliger a Zuric són exemples de l'excepcional versatilitat artística de Juliane Banse; encara al terreny operístic, ha protagonitzat Jeanne d’Arc de Walter Braunfels i l'estrena de Lunea, de Heinz Holliger, i ha cantat els papers de la Mariscala (Der Rosenkavalier) i Elsa (Lohengrin), entre d'altres. Els recitals són una part important de la seva agenda, amb actuacions al Wigmore Hall, la Pierre Boulez Saal o a la Schubertíada. Entre els seus enregistraments destaquen Unanswered Love, amb primers enregistraments d'obres dedicades a la cantant per Reimann, Rihm i Henze; Im Arm der Liebe, amb obres de Braunfels, Korngold, Marx i Pfitzner, i Marienleben, de Hindemith.

Wolfram Rieger
Wolfram Rieger

Va estudiar a la Hochschule für Musik a Munic amb Erik Werba i Helmut Deutsch i va assistir a diverses classes magistrals amb Elisabeth Schwarzkopf i Dietrich Fischer-Dieskau. Va començar a ensenyar a la Hochschule de Munic el 1991 quan encara era estudiant; el 1998 es va convertir en professor de la Hochschule für Musik "Hanns Eisler" de Berlin i celebra regularment classes magistrals a Europa i el Japó. És convidat regularment a importants centres de música i festivals de tot el món, com ara les Schubertíades de Feldkirch i Vilabertran, el Concertgebouw d'Amsterdam, el Wigmore Hall de Londres i el Konzerthaus i el Musikverein de Viena. Ha acompanyat, entre d'altres, Brigitte Fassbaender, Barbara Bonney, Juliane Banse, Michelle Breedt, Thomas Hampson, Dietrich Fischer-Dieskau, Matthias Goerne i Thomas Quasthoff.

CCC
Konstantin Krimmel

D'origen germano-romanès, va rebre la primera formació musical amb el Cor de Nens de St Georg a Ulm. Mentre encara era estudiant, va desenvolupar un especial amor pel concert i el repertori de lied; des de llavors ha guanyat nombrosos concursos, incloent-hi el 1r premi al Concurs Internacional de Lied Helmut Deutsch el 2019 i el 2n premi al Concurs Internacional de Cant 'Das Lied' a Heidelberg. Ha fet recitals a la Philharmonie de Colònia, a la Deutsche Oper i la Konzerthaus de Berlín, a l'Òpera de Frankfurt, a la Heidelberger Frühling, la Schubertíada i la Schubertiade Schwarzenberg, a la Fundación March, al Wigmore Hall i a l'Oxford Lieder. És membre del BBC New Generation Artists (2021-2023) i de l'Òpera de Baviera, on la pròxima temporada actuarà a Così fan tutte (Guillelmo), Die Zauberflöte (Papageno), Ariadne auf Naxos (Harlekin) i Hanjo (Yoshio).