En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002 d’11 de juliol de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, li informem que el titular de la web és:

  • Nom: ASSOCIACIÓ FRANZ SCHUBERT S.L.
  • Direcció: c/ València 209, semisoterrani 2A
  • CP: 08007
  • Població: Barcelona
  • CIF: G61340360
  • Telf.: (+34) 673 732 357
  • Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Els propietaris es reserven el dret de modificar el contingut de la web sense avís previ i sense cap tipus de limitació.

La informació remesa a aquesta web haurà de ser veraç i no vulnerarà el dret a tercers ni a la legalitat vigent.

Política de privacitat

Les dades personals per vostè facilitades, enviades al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., per demanar informació comercial o bé concertar el servei, seran tractats per l’empresa ASSOCIACIÓ FRANZ SCHUBERT S.L. amb CIF G61340360 i domicili a c/ València 209, semisoterrani 2A amb codi postal 08008 de Barcelona.

Per l’enviament de publicitat, l’usuari haurà de prestar el seu consentiment exprés en el formulari de contacte. En qualsevol cas, si l’usuari volgués revocar el seu consentiment haurà de comunicar-lo per escrit mitjançant el correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

En compliment amb la normativa vigent, ASSOCIACIÓ FRANZ SCHUBERT  informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb les obligacions contractuals i legals.

Davant de la situació que l’usuari només volgués rebre informació en un moment puntual, sense acceptar l’enviament de publicitat, i no s’arribi a concertar el servei, no sent necessari per tant de justificar davant de tercers, la informació privada de l’usuari s’esborrarà en el termini d’1 any.

ASSOCIACIÓ FRANZ SCHUBERT es compromet a observar l’obligació de secret de les dades de caràcter personal que ens faciliti, a tractar-los de forma confidencial i a guardar-los adoptant les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzats. Les dades informades no seran entregades a tercers.

En qualsevol moment, vostè podrà exercir els drets d’accés, rectificació, oposició, cancel·lació, portabilitat i oblit remetent un escrit, juntament amb còpia del seu document nacional d’identitat, al nostre domicili social  a c/ València 209, semisoterrani 2A de Barcelona.

Així mateix, se l’informa que vostè té el dret de dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per presentar qualsevol reclamació que consideri oportuna.

Termes i condicions

PRIMER.- ENVIAMENT DE PUBLICITAT

A l’apartat de formulari de contacte, s’estableix la possibilitat de que el client es mostri conforme a rebre ofertes i publicitat dels serveis que presta ASSOCIACIÓ FRANZ SCHUBERT podent revocar aquest consentiment mitjançant un escrit, acompanyat per una còpia del seu document nacional d’identificació, al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

SEGON.- MARQUES I LOGOTIPS DE LA PÀGINA WEB.

Les marques i logotips que apareixen a la pàgina web són propietat d’ASSOCIACIÓ FRANZ SCHUBERT S.L. No es permet el seu ús sense permís previ i per escrit d’ d’ASSOCIACIÓ FRANZ SCHUBERT S.L. i vostè accepta que qualsevol ús pot constituir una infracció dels drets dels propietaris pertinents.

TERCER.- JURISDICCIÓ.

Els termes i condicions establerts al contracte entre l’usuari i ASSOCIACIÓ FRANZ SCHUBERT S.L. es regiran per la legislació espanyola. Totes les possibles controvèrsies es sotmetran als Jutjats de Barcelona.