Per motius aliens a l'organització, el concert de Josep-Ramon Olivé i Victoria Guerrero que havia de tenir lloc el 12 d'abril de 2023 es posposa al divendres 15 de desembre de 2023. Disculpeu les molèsties.
Josep-Ramon Olivé, baríton
Victoria Guerrero, piano
Cançons de Robert Schumann, Clara Schumann, García Demestres i Fauré
icon dayAJORNAT. Nova data: divendres 15 de desembre, 20:00 h
ticket
 
icon programRepertori
 
Robert Schumann
Liederkreis, op. 24
Clara Schumann
Sechs Lieder, op. 13
Albert García Demestres
Tres cançons d'amor i Melmelada per a Wanda Pitrovska (obra d’encàrrec del Palau de la Música Catalana en el marc del programa Barcelona Creació Sonora, estrena absoluta)
Gabriel Fauré
La bonne chanson
 
Josep-Ramon Olivé
Josep-Ramon Olivé

Nascut a Barcelona, comença els estudis de violoncel, piano i cant a l’Escolania de Montserrat; posteriorment estudia direcció coral i cant clàssic a l’ESMUC i continua la seva formació vocal a la Guildhall School of Music & Drama de Londres (d'on és, a més, guanyador de la Medalla d'or). Ha representat els papers de Comte (Le nozze di Figaro), Mercutio (Roméo et Juliette), Aeneas (Dido & Aeneas) o Tarquinius (The Rape of Lucretia), entre d'altres. Ha cantat els cicles Die schöne Magelone, Lieder eines fahrenden Gesellen, Dichterliebe, Histoires Naturelles, La bonne chanson o An die ferne Geliebte a la Schubertíada, el LIFE Victoria. L'Auditori o el Teatro de la Zarzuela. També ha participat en estrenes d'obres de compositors catalans com García-Demestres (L'eclipsi), Magrané (Diàlegs de Tirant e Carmesina) o García-Tomás (Chansons Trouvées).

Victoria Guerrero
Victoria Guerrero

El Premi Extraordinari del jurat a l'Internationaler Wettbewerb für Liedkunst de Stuttgart (2022) reconeixia i consolidava una vegada més la carrera d'aquesta pianista de Jerez com a intèrpret de lied; el premi s'afegia als ja aconseguits en els concursos Das Lied-International Song Competition de Heidelberg (2017) i Paula-Salomon-Lindberg-Liedwettbewerbs a la Universität der Künste de Berlín (2015). Victoria ha fet estudis de màster en Lied a la Hochschule für Musik de Freiburg i de postgraduat Solistenexamm a la Musikhochschule de Karlsruhe. Ha estat convidada a importants cicles de lied com la Schubertíada i el Cicle de Lied de la Zarzuela. El juny de 2022 va publicar el seu àlbum debut, petite MORT, amb la soprano Natalia Labourdette. És pianista acompanyant en el departament de cant de la Universität Mozarteum de Salzburg.

 
 
 

Una coproducció de

Palau de la Música     Inaem Web     CNDM web     Palau de la Música
 

Amb el suport de

Palau de la Música     Bana Sabadell Fundació     Inaem Web