ticket CB
Anna El-Khashem, soprano
Johannes Kammler, baríton
Imogen Cooper, piano
Hugo Wolf | Italienisches Liederbuch
icon dayDivendres 18 d'agost 20:30 h
ticket
sold out

 
icon programRepertori
 
Hugo Wolf
Italienisches Liederbuch
 
Anna El-Khashem
Anna El-Khashem

Descrita com “Cantant d'òpera emergent de l'any” per la revista Opernwelt i guanyadora del primer premi al prestigiós concurs Neue Stimmen el 2019, Anna El-Khashem va néixer a Sant Petersburg, i va completar els seus estudis musicals al Conservatori Estatal de la seva ciutat natal. Va fer el debut internacional al Festival de Bregenz el 2016, fent el paper de Bastienne (Bastien und Bastienne) i com a soprano solista a la Jubelmesse de Weber. El-Khashem va ser convidada posteriorment a unir-se a l'Opera Studio de l'Òpera Estatal de Baviera, i el 2017 es va convertir en membre de la companyia. El 2019 es va unir a la companyia del Teatre Estatal de Wiesbaden. El 2021 va debutar a l'Opéra de París (Opéra Garnier) cantant Servilia (La clemenza di Tito); hi va tornar el 2022 per cantar Susanna (Le nozze di Figaro) i Zerlina (Don Giovanni).

Johannes Kammler
Johannes Kammler

Johannes Kammler és un dels barítons alemanys més prometedors de la seva generació. Nascut a Augsburg, l'artista va rebre la seva primera formació musical del Cor de la Catedral de la ciutat. Més tard va estudiar cant a Freiburg im Breisgau, Toronto i a la Guildhall School de Londres. Johannes Kammler va ser finalista i guanyador de les competicions internacionals de cant Neue Stimmen i Operalia. A l'agost de 2015 va debutar al Festival de Verbier com Marcello a La Bohème i des de llavors ha debutat en teatres i festivals com l'Òpera d'Oslo, el Festival de Bregenz o el Festival de Glyndebourne. Des de la temporada 2018/2019, Johannes forma part de la Staatsoper de Stuttgart. També és molt actiu cantant lied, i ha estat convidat al Oxford Lieder Festival, al Wigmore Hall o al Beethovenfest de Bonn.

Imogen Cooper
Imogen Cooper

Considerada una de les millors intèrprets del repertori clàssic i romàntic, Imogen Cooper és reconeguda internacionalment pel seu virtuosisme i lirisme. Imogen és un músic de cambra compromès i actua regularment amb Henning Kraggerud i Adrian Brendel. Com a recitalista de lied, actua amb Ian Bostridge, Sarah Connolly, Henk Neven i Mark Padmore, després d'una llarga col·laboració amb Wolfgang Holzmair tant a les sales de concerts com als estudis de gravació. Els últims enregistraments en solitari d'Imogen per a Chandos Records inclouen música de compositors francesos i espanyols, Beethoven, Liszt i Wagner. La seva discografia també inclou Concerts de Mozart amb la Reial Simfonia del Nord (Avie), un recital en solitari al Wigmore Hall (Wigmore Live) i un cicle d'obres en solitari de Schubert enregistrades en directe i publicades sota el segell Schubert Live.

 
 

Concerts

Agost 2023
Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
15
28
29
30
31