ticket CB
Adelphi Quartet
Works by Purcell, Haydn, Puccini & Beethoven
In collaboration with the Festival Clàssic Pals
Tuesday 13 August 21 h

tickets on sale soon

sold out
 
Ras i curt
Què ens hi trobarem?
La Schubertíada es trasllada a Pals, en col·laboració amb el Festival Clàssic Pals, per gaudir a l'església de Sant Pere d'una vetllada de música de cambra a càrrec de l'Adelphi Quartet, un jove quartet de cordes de trajectòria ascendent amb base a Salzburg.
L'obra destacada
Dir Puccini és dir òpera. Però el compositor va conrear també altres gèneres, entre ells la música de cambra. La seva obra més coneguda per a quartet de cordes és Crisantemi, una breu elegia en un sol moviment, sentida i senzilla.
 
icon programRepertoire
 
Henry Purcell
Fantasies for the viols (selection)
Joseph Haydn
String Quartet No. 19 in C minor, op. 17/4, Hob. III:28
Giacomo Puccini
Crisantemi
Ludwig van Beethoven
String Quartet No. 1 in F major, op. 18/1
 
Adelphi Quartet
Adelphi Quartet

Maxime Michaluk, violí | Esther Agustí Matabosch, violí | Adam Newman, viola | Nepomuk Braun, violoncel

Format el 2017 per quatre músics europeus, el quartet va estudiar amb els membres del Hagen Quartett a la Universität Mozarteum de Salzburg. Entre els nombrosos premis que ha rebut destaquen el primer premi al Concurs Irene Steels-Wilsing Stiftung a la Heidelberger Frühling el 2020 i el segon premi i el premi Esterházy Foundation al Wigmore Hall International String Quartet Competition el 2022. A més, actualment són YCAT Hans Keller Artist, en la primera edició del programa. Durant els darrers anys han debutat al Wigmore Hall de Londres, l’Elbphilharmonie d’Hamburg, l’Schloss Esterházy a Eisenstadt, a Flagey a Brussel·les i a la Fundación Juan March, entre altres. En la temporada actual destaquen el seu debut al Festival de Lucerna i gires per Anglaterra i Europa.