ticket CB
Erika Baikoff, soprano
Kunal Lahiry, piano
Lieder de Schubert, Korngold i Marx, i romanços de Rimski-Kórsakov, Txaikovski i Rakhmàninov
Concert inaugural
icon dayDimecres 16 d'agost 20:30 h
ticket
Impacte. La Schubertíada té un gran historial presentant joves talents. En aquest sentit, els darrers anys han estat de molt bona collita, i podem anticipar que el debut d’Erika Baikoff serà un dels més impactants. D’aparença fràgil, aquesta soprano nord-americana d’origen rus sorprèn per un temperament artístic rotund, els seus recitals són d’una intensitat i apassionament poc freqüents. Una vetllada de lied diferent que mostrarà nous camins en el concert inaugural a Vilabertran.
 
icon programRepertori
 
Franz Schubert
Atys, D. 585
Der Zwerg, D. 771
Eric Wolfgang Korngold
Sechs einfache Lieder, op. 9 (selecció)
Joseph Marx
Selige Nacht
Nocturne
Traumgekrönt
Nachtgebet
Pierrot Dandy
Nikolai Rimski-Kórsakov
La nimfa, op. 56/1
Somni d'una nit d'estiu, op. 56/2
Piotr Ílitx Txaikovski
Oblidar tan aviat
Si ho hagués sabut, op. 47/1
Cançó de bressol, op. 16/1
Serenata, op. 63/6
Al ball, op. 38/3
Per què?, op. 6/5
Serguei Rakhmàninov
Sis romanços, op. 38
 
Erika Baikoff
Erika Baikoff

La soprano russo-americana Erika Baikoff s'ha graduat recentment en el Lindemann Young Artist Development Program de la Metropolitan Opera; aquesta temporada torna al MET com a Tebaldo (Don Carlo), Nanetta (cover, Falstaff) i Zerlina (cover, Don Giovanni). Entre 2018 i 2020 Erika va ser membre de l'Studio de l'Òpera Nacional de Lió. El 2022 va debutar a la Schubertíada i a la Chamber Music Society del Lincoln Center. Erika va rebre el 2019 el primer premi en el Concurs Internacional de Lied Helmut Deutsch i en el Concurs Nadia et Lili Boulanger. És alumni de l'Atelier Lyrique del Festival de Verbier, en el qual va cantar Musetta (La Bohème), i de la Académie Vocal Residency del Festival d'Ais de Provença. Té una diplomatura en Humanitats de la Universitat de Princeton i un màster en Música de la Guildhall School of Music.

Kunal Lahiry
Kunal Lahiry

El pianista nord-americà d'origen hindú Kunal Lahiry és part de la BBC New Generation Artist 2021-2023 i va ser beneficiari de la beca de la Fundació Carl Bechstein el 2021. Ha encarregat i estrenat obres de Nico Muhly, Molly Joyce, Heloise Werner, Viktor Orri Árnason o Guðmundur Emilsson. Kunal ha estat convidat a diversos programes d'artistes joves per a pianistes especialitzats en cançó. El 2018 va ser seleccionat per a la inauguració de l'Académie Royaumont-Orsay. També va participar en el primer Song Studio del Carnegie Hall, impulsat per Renee Fleming, i va ser convidat per Thomas Hampson per participar a la Lied Akademie de Heidelberg. Nascut a Gainesville, Geòrgia, Kunal va estudiar amb una beca Schulich a la Universitat McGill, i es va graduar amb distinció en Interpretació de Lieder a la Hochschule für a Müsik “Hanns Eisler” de Berlín sota la tutela de Wolfram Rieger.

 

Concerts

Agost 2023
Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
15
28
29
30
31