ticket CB
Joan Seguí, orgue
Cristina Cordero, viola
Oriol Prat, violoncel
Jaume Guri, violí
Obres de Bach i Reger
En el 150è aniversari de Max Reger (1873 - 1916)
ticket
sold out
 
 
 
 
 
icon programRepertori
 
Johann Sebastian Bach
Toccata en re major, BWV 912
(arranjament per a orgue de Max Reger)
Max Reger
Suite per a viola n. 1 en sol menor, op. 131d/1
Johann Sebastian Bach
Suite per a violoncel n. 2 en re menor, BWV. 1008
Max Reger
Preludi i fuga en sol menor, op. 117/2
Preludi i fuga en la menor, op. 117/7
Johann Sebastian Bach
Preludi i fuga en re menor, BWV. 532
 
Joan Seguí
Joan Seguí

Nascut a Barcelona el 1996, el 2005 entra a formar part de l’Escolania de Montserrat. Durant la seva estada a l'Escolania, acompanyà el cor com a organista, tant a Montserrat com arreu d’Europa. Des del 2018 és graduat per l’ESMUC amb Matrícula d’Honor i en col·laboració amb la Universität der Künste de Berlín. Ha realitzat concerts d’orgue en solitari a Espanya, Portugal, Suècia i Alemanya. Col·labora habitualment amb el clave i l’orgue amb diverses orquestres, cors i consorts. El 2018 va rebre el 1r premi del Cicle-Concurs "El Primer Palau" i el premi de Catalunya Música per la seva interpretació de la Fantasia i Fuga sobre el coral "Ad nos, ad salutarem undam" de Franz Liszt al Palau de la Música Catalana; l'octubre de 2020 va obtenir el primer premi del II Concurso Nacional de Órgano "Francisco Salinas" a Burgos.

Cristina Cordero
Cristina Cordero

Destacada per "la qualitat del seu so" i la seva "solvència musical i interpretativa", la jove violista Cristina Cordero (Madrid, 1998) s'està consolidant com una intèrpret versàtil, sol·licitada com a solista i com a músic de cambra. Ha participat en prestigiosos festivals com Verbier Festival, Schloss Elmau Festival o el Festival Emergents, sent a més convidada amb regularitat per a col·laborar amb ensembles i grups de cambra per tota Europa. Ha actuat com a solista juntament amb orquestres com l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya o l'Orquesta Filarmónica de Castilla-La Mancha, i en algunes de les sales més importants d'Espanya com el Teatro Real, el Palau de la Música Catalana o l'Auditori de Barcelona. Des de 2022, Cristina és Catedràtica de Viola en el Conservatorio Superior de Música d'Aragó.

Oriol Prat
Oriol Prat

Oriol Prat Sabater va completar el seu màster a la Musikhochschule de Stuttgart amb Claudio Bohórquez. El 2013 va entrar a formar part com a violoncel·lista al Cosmos Quartet, i va treballar amb Lluís Claret. El 2012 va acabar els estudis superiors a l'ESMuC amb Damian Martínez, i va rebre classes de música de cambra amb el Quartet Casals i amb Kennedy Moretti. El 2005 va guanyar el primer premi al Concurs Arjau de Barcelona i el mateix any va començar a tocar a la Jove Orquestra Nacional de Catalunya; posteriorment, el 2013, va entrar a la Joven Orquesta Nacional de España.

Jaume Guri
Jaume Guri

Inicia els seus estudis amb Marta García i continua a l'ESMUC amb Vera Martínez Mehner i a Basilea amb Rainer Schmidt, Barbara Doll i Amandine Beyer. És membre fundador del Bärhof Ensemble, i participa en festivals com Barcelona Obertura, Ballarte, Músics en Residència d'Alella o Podium Matadepera. Ha estudiat música de cambra amb el Quartet Casals, Kennedy Moretti i Anton Kernjak. El 2018 debuta com a solista a l'Auditori de Barcelona amb l'orquestra de l'ESMUC i el 2022 amb la Kammerorchester Basel. Membre de la JONC durant deu anys, col·labora també amb orquestres i ensembles com Gli Incogniti, Los Elementos, Teatro dei Cervelli, Abchordis, Sestier Armonico i MCO, amb alguns dels quals ha enregistrat diversos CD. També treballa regularment amb la companyia de dansa i grup creatiu Malpelo.

Concerts

Agost 2023
Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
15
28
29
30
31