Dorothea Röschmann, soprano
Wolfram Rieger, piano
Lieder de Schumann, Mahler i Wagner
icon dayDimecres 23 d'agost 20:30 h
ticket
sold out
Mestres. Dorothea Röschmann és sens dubte una de les cantants més distingides i de més classe del circuit internacional. Opulència, control, colors, expressió… el seu instrument ho té tot a l’abast per posar-se al servei del repertori més exigent i lliurar interpretacions memorables. Al seu costat, la soprano tindrà un altre intèrpret amb mitjans gairebé il·limitats: Wolfram Rieger. Dos mestres ens esperen a Vilabertran.
 
icon programRepertori
 
Robert Schumann
Gedichte der Königin Maria Stuart, op.135
Liederkreis, op. 39
Gustav Mahler
Rheinlegendchen
Das irdische Leben
Wer hat dies Liedlein erdacht
Lob des hohen Verstandes
Verlorne Müh
Wo die schönen Trompeten blasen
Richard Wagner
Wesendonck Lieder
 
Dorothea Röschmann
Dorothea Röschmann

Nascuda a Flensburg (Alemanya), va ser membre de la Deutsche Staatsoper de Berlín, on el 2017, després d'haver-hi cantat més de 20 papers, va ser guardonada amb el títol de Kammersängerin. És una convidada habitual del Festival de Salzburg i la Wiener Staatsoper. Ha cantat també a La Monnaie, l'Opéra Bastille, la Royal Opera House i el Teatro alla Scala. Els seus debuts recents inclouen Elisabeth (Tannhäuser) a la Semperoper de Dresden i Ariadne (Ariadne auf Naxos) al Festival Internacional d'Edimburg. És una reconeguda recitalista i els seus concerts recents inclouen el Wigmore Hall, el Concertgebouw d'Amsterdam, la Wiener Konzerthaus i sales de concerts de Madrid, Barcelona, Colònia i Brussel·les, així com els Festivals de Munic i Schwarzenberg. També ha aparegut freqüentment en concerts a Nova York, Chicago i Los Angeles.

Wolfram Rieger
Wolfram Rieger

Va estudiar a la Hochschule für Musik a Munic amb Erik Werba i Helmut Deutsch i va assistir a diverses classes magistrals amb Elisabeth Schwarzkopf i Dietrich Fischer-Dieskau. Va començar a ensenyar a la Hochschule de Munic el 1991 quan encara era estudiant; el 1998 es va convertir en professor de la Hochschule für Musik "Hanns Eisler" de Berlín i ofereix regularment classes magistrals a Europa i el Japó. És convidat regularment a importants centres de música i festivals de tot el món, com ara les Schubertíades de Feldkirch i Vilabertran, el Concertgebouw d'Amsterdam, el Wigmore Hall de Londres i la Konzerthaus i el Musikverein de Viena. Ha acompanyat, entre d'altres, Brigitte Fassbaender, Barbara Bonney, Juliane Banse, Michelle Breedt, Thomas Hampson, Dietrich Fischer-Dieskau, Matthias Goerne i Thomas Quasthoff.