Mireia Tarragó, soprano
Carmen Santamaría, piano
Cançons de Respighi, Alma Mahler, Bonis, Wolf i Toldrà
 
Elionor Martínez, soprano
Olivia Zaugg, piano
Cançons de Clara Schumann, Wolf i Schubert
Acadèmia Dorothea Röschmann & Wolfram Rieger
icon dayDimecres 23 d'agost 18:00 h
ticket
sold out
LiedTheFuture
 
 
 
icon programRepertori
 
Elionor Martínez, soprano & Olivia Zaugg, piano
 
Clara Schumann
Ich stand in dunklen Träumen
Sie liebten sich beide
Liebeszauber
Franz Schubert
Du bist die Ruh, D. 776
Seligkeit, D. 433
Die Forelle, D. 550
Gretchen am Spinnrade, D. 118
Hugo Wolf
Der Gärtner
Zitronenfalter im April
Er ist’s
Mireia Tarragó, soprano & Carmen Santamaría, piano
 
Ottorino Respighi
Ballata
Storia Breve, P. 52
Alma Mahler
In meines Vaters Garten
Hugo Wolf
Du denkst mit einem Fädchen mich zu fangen
Mein Liebster singt
Wie soll ich fröhlich sein
O wär' dein Haus durchsichtig wie ein Glas
Schweig einmal still
Eduard Toldrà
Els obercocs i les petites collidores
Abril
 
Mireia Tarragó
Mireia Tarragó

Nascuda a Tarragona l’any 1995, va cursar el Grau superior de cant i el Màster d’interpretació del Lied a l’ESMUC. Actualment forma duo amb la pianista Carmen Santamaría, amb qui realitza recitals de cançó arreu del territori espanyol donant a conèixer obres de compositores. També han estrenat recentment el seu primer disc en homenatge a la figura del compositor càntabre Arturo Dúo-Vital. En el camp operístic, ha debutat recentment com a Contessa de Ceprano (Rigoletto) sota la batuta d’Oliver Díaz. En repertori té personatges com Lucy (The Telephone), Micaëla (Carmen) o Lauretta (Gianni Schicchi). El 2020 va guanyar el Premi Catalunya Música del concurs El Primer Palau. Ha actuat diverses vegades a la Schubertíada i al LIFE Victoria de Barcelona. Ha cantat en sales tan importants com l’Auditoride la Ópera Nacional de Bordeaux i l’Auditori de Barcelona.

Elionor Martínez
Elionor Martínez

Elionor Martínez Lara (Barcelona, 1996) va cursar els estudis superiors al Conservatori del Liceu, becada per la Fundació Ferrer-Salat; posteriorment va guanyar la Salvat Beca Bach 2016, atorgada per la Fundació Bach Zum Mitsingen Barcelona. El 2019 va obtenir quatre premis especials al Concurs de Cant Josep Palet de Martorell. Va assolir el màster d’arts en Interpretació Musical a la Hochschule für Musik de Basilea, sota el mecenatge de la Fundació Salvat. Com a solista, ha interpretat El Messies de Händel, el Rèquiem i la Gran Missa en do menor de Mozart, el Gloria de Vivaldi, els Rèquiems de Fauré i de Brahms i obres de Bach com la Passió segons Sant Joan i el Magnificat. També ha cantat en produccions d'òpera com ara Dido and Aeneas, Così fan tutte o La Cenerentola. Canta habitualment a La Capella Reial de Catalunya, dirigida per Jordi Savall, i al Collegium Vocale Gent, dirigit per Phillipe Herreweghe.

Carmen Santamaría
Carmen Santamaría

Nascuda a Castro Urdiales (Cantàbria), el 2006 ingressa en el Centre Superior de Música del País Basc (Musikene) i s'especialitza en música de cambra. Becada pels governs de Cantàbria i d'Hongria, el 2011 es trasllada a Budapest, on durant dos anys és alumna a temps parcial de piano i música de cambra, i el 2013 comença el màster d'Interpretació. El 2015 fa el màster en Lied de l'ESMUC, centre amb el qual col·labora com a pianista entre 2016 i 2018. Des de 2011 actua en diverses sales de Budapest, Barcelona, Alacant, Tarragona, Galícia, Ciutat de Mèxic, Bilbao, Santander o Lleó, i en els festivals Life Victoria, Aurora Festival (Estocolm) o Festival Talent Barcelona. Des de 2018 col·labora amb l'artista visual Inés García en els seus projectes Winterreise i Sis cançons populars muntanyeses. Forma duo amb la soprano Mireia Tarragó.

Olivia Zaugg
Olivia Zaugg

Olivia Zaugg (Berna, 1995) viu a Basilea, on va estudiar piano a la Musik-Akademie. Va completar els seus estudis de postgrau amb el professor Anton Kernjak l'estiu de 2021. La seva especialització en lied ha donat lloc a diverses col·laboracions: amb Elionor Martínez Lara (centrada en el repertori francocatalà), Sarah Widmer (centrada en arranjaments de cançons populars) i Maria Laschinger (duo Blickwechsel, centrat en compositores). Els projectes interdisciplinaris representen una part important de la seva obra artística, com la participació en l'obra de teatre musical Triptychon o la seva actuació en solitari a Gaspis wundersame Reise, en la qual combina text, moviment i música. Els seus amplis interessos musicals es reflecteixen en projectes com el duo GGCK amb Martin Reck (electrònica en directe i piano) o el Trio Weón amb música folk sud-americana, en el qual participa com a cantant i acordionista.

 
 
 
 
 

Els músics son becats del programa "Lied the Future" patrocinat per la Fundació Banc Sabadell

Palau de la Música