Nascuda a Tarragona (1995), va fer el grau superior de Cant i el màster d’Interpretació del Lied a l’ESMUC; va rebre tres vegades la beca de la Fundació Victoria de los Ángeles i ha format part del programa “Lied the future” impulsat per l’Associació Franz Schubert. Amb la pianista Carmen Santamaría ha enregistrat un disc amb obres d'Arturo Dúo-Vital i cançons de diverses compositores, i amb el guitarrista Bernardo Rambaud, cançons d'Eduard Toldrà. Té en repertori personatges operístics com Micaëla (Carmen), Lucy (The Telephone), Pamina (Die Zauberflöte) o Lauretta (Gianni Schicchi). Ha actuat a la Schubertíada, el LIFE Victoria, el Barcelona Obertura Spring Festival i el Festival de Música Antiga dels Pirineus, i ha cantat en sales com l’Auditori Nacional de Bordeus, L'Auditori, el Palau de la Música Catalana, l’Auditori de Girona i l'Auditorio de Madrid.
Elionor Martínez Lara (Barcelona, 1996) va cursar els estudis superiors al Conservatori del Liceu, becada per la Fundació Ferrer-Salat; posteriorment va guanyar la Salvat Beca Bach 2016, atorgada per la Fundació Bach Zum Mitsingen Barcelona. El 2019 va obtenir quatre premis especials al Concurs de Cant Josep Palet de Martorell. Va assolir el màster d’arts en Interpretació Musical a la Hochschule für Musik de Basilea, sota el mecenatge de la Fundació Salvat. Com a solista, ha interpretat El Messies de Händel, el Rèquiem i la Gran Missa en do menor de Mozart, el Gloria de Vivaldi, els Rèquiems de Fauré i de Brahms i obres de Bach com la Passió segons Sant Joan i el Magnificat. També ha cantat en produccions d'òpera com ara Dido and Aeneas, Così fan tutte o La Cenerentola. Canta habitualment a La Capella Reial de Catalunya, dirigida per Jordi Savall, i al Collegium Vocale Gent, dirigit per Phillipe Herreweghe.
Nascuda a Castro Urdiales (Cantàbria), el 2006 ingressa en el Centre Superior de Música del País Basc (Musikene) i s'especialitza en música de cambra. Becada pels governs de Cantàbria i d'Hongria, el 2011 es trasllada a Budapest, on durant dos anys és alumna a temps parcial de piano i música de cambra, i el 2013 comença el màster d'Interpretació. El 2015 fa el màster en Lied de l'ESMUC, centre amb el qual col·labora com a pianista entre 2016 i 2018. Des de 2011 actua en diverses sales de Budapest, Barcelona, Alacant, Tarragona, Galícia, Ciutat de Mèxic, Bilbao, Santander o Lleó, i en els festivals Life Victoria, Aurora Festival (Estocolm) o Festival Talent Barcelona. Des de 2018 col·labora amb l'artista visual Inés García en els seus projectes Winterreise i Sis cançons populars muntanyeses. Forma duo amb la soprano Mireia Tarragó.
Olivia Zaugg (Berna, 1995) viu a Basilea, on va estudiar piano a la Musik-Akademie. Va completar els seus estudis de postgrau amb el professor Anton Kernjak l'estiu de 2021. La seva especialització en lied ha donat lloc a diverses col·laboracions: amb Elionor Martínez Lara (centrada en el repertori francocatalà), Sarah Widmer (centrada en arranjaments de cançons populars) i Maria Laschinger (duo Blickwechsel, centrat en compositores). Els projectes interdisciplinaris representen una part important de la seva obra artística, com la participació en l'obra de teatre musical Triptychon o la seva actuació en solitari a Gaspis wundersame Reise, en la qual combina text, moviment i música. Els seus amplis interessos musicals es reflecteixen en projectes com el duo GGCK amb Martin Reck (electrònica en directe i piano) o el Trio Weón amb música folk sud-americana, en el qual participa com a cantant i acordionista.